ABOUT

Seikkailija, haaveilija, romantikko

Itsensä toteuttaminen on mulle tärkeää, kirjoittaen, puhuen ja tehden elämässä asioita, joista nautin. Löydät minut Snapchatista tarinoimasta ja blogin parista jakamassa ajatuksia ja ideoita. Nautin seikkailuista ja tykkään matkustaa, mutta hyvinvoinnin vakaa pohja on rakennettu muutamasta tärkeästä ihmisestä ja oman kodin unelmasta.

Olen ollut mukana fitnessissä ja sen jälkeen todennut, että urheilullinen tiimalasi vartalo on kaunis, mutta ei elämäni tärkein arvo. Nautin hyvästä ruoasta, rennosta elämänasenteesta ja pyrin tekemään arjessa hyvinvointia ja terveyttä edistäviä ratkaisuja. Nykyään haluan olla rennosti hyvinvoiva.

Tällä hetkellä elän Yhdysvaltojen länsirannikolla, Los Angelesin syleilyssä. Vietän täällä elämäni ensimmäistä au pair vuotta. Blogi pitää sisällään hyvinvointi-, lifestyle- ja kauneus aiheisia juttuja. Pääset myös maistamaan palan aitoa Californiaa ja au pairin arkea. Ikuinen romantikko tuskin sivuuttaa rakkautta blogissaan.

Tervetuloa seuraamaan mun blogia!

-Mira

Kaupallisesta yhteistyöstä mainitsen postauksen yhteydessä erikseen. Affiliate mainoslinkit on merkitty blogissa tähti * merkillä.