MITÄ TÄNNE KUULUU?


Nyt ollaan loppusuoralla kevään opintorutistuksen jälkeen. Pakko myöntää että tammikuusta alkaen koko vuosi on ollut kiireen täyttämä, olen ollut väsynyt. Nyt voin kuitenkin ylpeänä todeta, että kaksi espanjan alkeiskurssia, sekä sijoittamisen perusteet suoritettu. Englannin keskustelutunnit loppuu ensi viikon perjantaina.

Koulun loppumista juhlitaan jo heti tulevana perjantaina, kun lähdetään Sannan kanssa koko viikonlopuksi Palm Springsiin. Vuokrattiin avoauto meno matkaksi, budjetin ylittävä kiva hotelli odottaa kohteessa. Toivon mukaan nautitaan hyvästä, aurinkoisesta säästä ja grillataan ihoa vielä vähän tummemmaksi altaan reunalla.

Tavallaan tuntuu, että koulun alkaessa multa katosi mehut ihan kokonaan. Oli jotenkin stressi siitä, että aina piti olla jossakin. Koulua oli aina kahdesta kolmeen tuntiin kerrallaan ja seitsemän ja puoli tuntia viikossa työn päälle. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että pidin tahtoni ja opiskelin koulussa tarvitsemani opintopisteet, jotka olisi voinut saada yhden viikonlopun aikana au paireille suunnatulla viikonloppu kurssilla. Olin päättänyt jo alussa, että sinne kurssille en mene. Halusin opiskella jotain hyödyllistä, käyttää sen rahan ja ajan hyödyksi itselleni.

Ihanaa viikonloppua.

-M

Kuvat: Marika Vz, edit by me.

Ei kommentteja