KEVÄTSUUNNITELMIA JA KUULUMISIASanna matkusti Losiin viime sunnuntaina, ihan mahtavaa! Hyvä ystävä ja Losin lämmittävä kevätaurinko, voiko parempaa yhtälöä olla? Edessä häämöttää aktiivinen kevät, paljon uusia paikkoja, kokemuksia ja kuvia! Kalifornian talvi on väistymässä ja kaupat on täyttynyt bikineistä ja rantakamoista, nyt on kevättä rinnassa. Omalla ostoslistalla on ainakin koko uimapuku ja värillinen bikinin yläosa.

Touko-kesäkuulle on suunnitteilla jos minkälaista viikonloppua. Pitää kokeilla surffaamista ja matkustaa Palm Springsiin. On vuokrattava avoauto ja huristeltava sillä koko päivä palmujen katveessa rantakadulla. On päästävä jonnekin upeaan luonnonpuistoon patikoimaan, Santa Monicaan vuokraamaan fillarit ja ottamaan kuvia. On mentävä kattoterasseille juomaan margaritat ja loikoilemaan altaan reunalle. Santa Monica Pierin maailmanpyörä on vielä kokematta, ja Venice beachilta sais kivoja kuvia. Tänä viikonloppuna mennään piknikille syömään eväitä ja pläänäämään paperille seuraavan parin kuukauden suunnitelmaa.

Niinhän sitä sanotaan, että parhaat tyypit lähtee liian aikaisin ...myös Amerikasta Suomeen ja uusien seikkailujen pariin. Au pair piireissä kaverit on jokseenkin vaihtuvat, kun ihmisiä tulee ja menee. Se on itsessään vähän väsyttävää, kun ois kiva pitää aina joku vakkari, sydänystävä hoodeilla, sellainen tyyppi jolle voi aina puhua kaikesta, voi luottaa ja hassutella.

-M

Farkut: American Eagle, Body: H&M, Aurinkolasit: Tommy Hilfiger
Kuvat: Marika Vz, edit by me

Ei kommentteja