Nykytaidetta Los Angelesissa - THE BROAD

the-broad-los-angeles
the-broad-los-angelesthe-broad-los-angelesthe-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles
the-broad-los-angeles

Viime aikoina on tullut ihan liikaa lojuttua kotona ja hoideltua asioita. On ollut sellainen fiilis, että jotain on ryhdyttävä tekemään jotain, näkemään enemmän tätä kaupunkia ja saada uusia kokemuksia. Aika tuntuu juoksevan siivillä, eikä koskaan pitäisi turvautua kuluneeseen fraasiin, että onhan tässä elämässä aikaa. Nimittäin jos siihen turvautuu, ei saa yhtään mitään aikaiseksi.

Tämän päätelmän johdosta lähdin toissa perjantaina hakemaan uusia kokemuksia nykytaiteen museosta, The Broadista. Paikka sijaitsee Los Angelesin downtownissa. Päivä oli pilvinen ja vettäkin ripisteli hiukan, joten pitkään haaveilemani rantapäivät oli pannassa, kuten jo monta viikonloppua peräkkäin. The Broadin sisäänpääsy oli ilmainen ja lähimmältä metropysäkiltä oli alle 10 minuttin kävelymatka. Sisäänpääsyä piti jonottaa perjantai iltapäivällä noin puolisen tuntia.

En ole kasvanut taiteen ja kulttuurin pariin, mutta vuosi sitten löysin itsestäni ihan uuden puolen. Kierreltiin kerran viime talvena Laguna Beachin taidegallerioita sunnuntai päivän ratoksi ja sehän olikin tosi rentouttavaa ja kivaa puuhaa. Hauskinta tämä on tietenkin yhdessä, jonkun kivan tyypin kanssa!

The Broadista jäi hyvä fiilis. Tulevaisuudessa käyn varmasti vieä tsekkaamassa muitakin taidemuseoita ja ne taidegalleriatkin kiinnostaa.. :)

-M


Ei kommentteja