BLOGIESITTELY - KUKA MINÄ OLEN?Indiedays
Heippa! Blogini on vasta liittynyt Indiedaysin blogijoukkoon ja halusin antaa uusille lukijoille pienen infopläjäyksen itsestäni. lman suurempia selittelyjä, tässä se tulee:

-Nimeni on Mira. Olen alle kolmikymppinen, ei lapsia, ei lemmikkieläimiä. Vietän parhaillaan au pair vuotta Yhdysvalloissa, Los Angelesissa. Seikkailunhalu minut tänne taisi lennättää. Tapasin täällä ollessa poikaystäväni Darrylin, amerikkalaisen, joka seuraa pesäpalloa, tykkää maskuliinisesta sisustuksesta, liikunnasta ja lukee paljon kirjoja.

-Täytän tänä vuonna 27 vuotta. Kolmen vuoden päässä häämöttävä tasakymmen ei tunnu ahdistavalta. Ajattelen ettei ikä tee ihmisistä liian vanhoja, tai liian nuoria. Ihmisten käytös tekee heistä joko kypsiä, tai epäkypsiä. Rypyt vähän pelottaa, mutta nekin kuuluu elämään.

-Olen entinen fitnesshullu, treeniaddikti. Nykyään otan iisisti treenin ja ruoan kanssa. Käyn satunnaisesti kuntosalilla, mutta liikun paljon lenkkeillen hoitolapsen kanssa ja teen ulkotreenejä kehonpainolla. Liikunta on edelleen rakas harrastus, mutta moni ajatus on muuttunut oman pään sisällä näiden vuosien aikana.

-Lähdin maailmalle uhkarohkeasti kohtalaisella englanninkielen taidolla. Ajattelin että elämä opettaa, ja niin on tehnytkin. Kielitaito on jo paljon parempi, kuin vuosi sitten.

-Kuuntelen mielellään vanhempien ihmisten elämäntarinoita, niitä kummallisia juttuja, joita he ovat kohdanneet elämässä. Toisinaan sellaisista tarinoista saa inspiraatiota omaankin elämään.

-Minua voisi kuvailla adjektiiveilla: ajatteleva, luova, rauhallinen, seikkailunhaluinen, romanttinen, herkkä, tunteva.

-Uskon, että elämän suuret vastoinkäymiset tuodaan meidän eteen syystä, ne on meidän parhaita opettajia. Kaikista suurimmat oivallukset ja elämäni muuttavat päätökset ovat syntyneet, kun olen ollut ihan pohjalla, ehkä sydänsuruissa, tai muuten vain kokenut, että elämä on minua vastaan. Jos elämä ois ollut aina kivaa, en ois esimerkiksi koskaan lähtenyt Amerikkaan, en muuttanut aikoinani Helsinkiin, enkä aloittanut sitä fitnessharrastusta. Nämä kaikki edellä mainitut ovat olleet elämäni parhaita päätöksiä ja tuoneet mukana onnellisuuden kokemusta, fiilistä, että olen juuri siellä missä mun pitääkin olla.

-Minulla on luonnostaan kuparin ruskeat hiukset. Värjäsin hiuksia 13 vuotta, kunnes lopetin sen vihdoin viime keväänä. Minulla ei myöskään ole hiustenpidennyksiä. Hiukset ovat luonnostaan pitkät ja paksut.

-Tarvitsen säännöllisesti liikuntaa voidakseni hyvin. Kävelylenkki raikkaassa ulkoilmasta antaa paljon virtaa. 20 minuuttia reipasta kävelyä riittää jo hyvän olon ja energian saavuttamiseksi.

-En ole mikään ruokanero, mutta tykkään käytännöllisestä, terveellisestä ja hyvästä ruoasta. Saatan väsäillä jotain omia smoothiekokeiluja, sekä yksinkertaisia ruokareseptejä, mutta ei musta mestarikokkia saa. Suhtaudun ruokaan aika rennolla otteella, syön pääasiallisesti terveellistä kotiruokaa, mutta ei se maailmaa kaada, jos kerran vuodessa aamupalaksi on kaurapuuron sijaan pelkkiä donitseja, kuten tapahtui taannoin San Diegon reissulla.

-Aamukahvi on pakko saada. Olen yrittänyt istuttaa mieleeni ajatusta kahvin juonnin vähentämisestä ja sitten lopettamisesta, mutta toistaiseksi se on vain ajatus ajatusten joukossa.

-Haaveilen omasta kodista ja paikalleen asettumisesta. Au pair elämä jatkuu todennäköisesti vielä yhden vuoden, jonka jälkeen on keksittävä uusia tuulia elämään. En tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään. Yhdysvaltoihin en pysty noin vain jäämään, vaikka tahtoisinkin. Tänne on vaikea saada turistiviisumia kummempaa oleskelulupaa. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan.

Olen innoissani tästä blogimuutosta ja päivittelen uusia juttuja tänne blogin puolelle pari, kolme kertaa viikkoon. Kirjoittelen arjesta ja elämästä täällä Yhdysvalloissa. Kirjoitan au pairin pestistä, lastenhoidosta, omista fiiliksistä. Kirjoittelen myös kauneudesta ja hyvinvoinnista. Saatan jakaa teille arvioni kosmetiikkatuotteesta, mikäli löydän jotain erityisen ihanaa. Ruokaresepteistä julkaisen ne henkilökohtaiset suosikit, joihin olen syystä, tai toisesta tykästynyt oikein kovasti.

-M

2 kommenttia