VUODEN ENSIMMÄINEN RANTAPÄIVÄ

 


Oltiin suunniteltu tyttöporukan shoppailupäivä Outletiin lauantaiksi, mutta suunnitelmat saikin yllättävän muutoksen. Autossa oli häikkää, eikä sillä uskaltanut lähteä ajamaan pitkää matkaa. Yritin jopa vuokrata auton Alamolta, mutta viime hetkellä kaikki autot oli myyty loppuun lauantaille. Shoppailupäivä muuttuikin rentouttavaksi rantapäiväksi Santa Monicassa.

Asun Santa Monica - Downtown metrolinjan varrella, joten metrolla pääsee todella sujuvasti meiltä beachille. Yksi metromatka maksaa 1,75 dollaria ja mikäli metrokortin ostaa automaatista, siitä täytyy köyhtyä yhden dollarin verran. Metroa on helppo käyttää ja se on edullinen tapa liikku paikasta toiseen. Metrokortin voi ostaa joka asemalta automaatista, ja se vie aikaa vaivaiset 5-10 minuuttia. Losin julkinen liikenne ei ole vielä niin kattava, kuin voisi olla, mutta kyllä täältä päälinjat löytyy ja homma on aluillaan.

Lauantain lämpötila oli about + 22, mutta silti rannalla riitti porukkaa. Tuuli oli ajoittain hiukan viileä, mutta aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta lämpimästi. Maattiin rannalla rusketuksen toivossa useampi tunti. Napattiin hiukopalaksi ranskalaiset ja jäätelöt Santa Monica Pierillä sijaitsevasta hampurilaisravintolasta (kuinka terveellistä..). Päivän päätteeksi syötiin vielä ruhtinaallisesti Cheesecake Factoryssa ja otettiin juustokakkupalat jälkkäriksi. En muista milloin olisin viimeksi syönyt itseni sellaiseen ähkyyn. Nykyään olen yrittänyt aina syödä kohtalaisesti ja jättää ruokaöverit väliin, koska siitä tulee paha ja tukala olo. Päivän päätteeksi uni maistui, olin pehkuissa jo yhdeksältä illalla. Kokonaisuudessaan ihan super hauska päivä tyttöjen kanssa!

-M

Ei kommentteja