MERKKITUOTTEITA EDULLISESTI USA:STA


ROSS ja T.J.Maxx on Yhdysvaltain löytötoreja. Näistä kahdesta kaupasta voi löytää merkkivaatteita ja laukkuja edulliseen hintaan. Tuotteet on uusia, käyttämättömiä, ja ne ovat aitoja. Olen löytänyt mm. Real Techniques meikkisivellin setin (3 sivellintä) alle viidellä dollarilla. Michael Korsin laukuista on komeasti reilun sadan dollarin alennuksia.

Liikkeet myy kosmetiikkaa, hiustenhoitotuotteita, laukkuja, vaatteita, urheiluvaatteita, sisustusesineitä, jonkin verran kuivaruokaa, kenkiä, matkalaukkuja, urheilutarvikkeita, keittiötarvikkeita, lasten leluja ja kirjoja.

Koskaan ei voi tietää mitä löytyy. Ei kannata lähteä metsästämään mitään tiettyä mallia mistään tuotteesta. Nämä paikat on yhtä sattuman varassa, kuin kirpputorit. Joskus teet ihan super hyviä löytöjä, toisinaan taas ei mitään. Kaikki on tuurista kiinni. Postauksen kuvat on otettu vain yhtenä sattuman varaisena päivänä, joten kuvat ei ole kaikkien aikojen parhaat poiminnat tuotteista. Joka viikko liikkeiden hyllyillä komeilee esimerkiksi erilaisia Guessin ja Michael Korsin laukkuja. T.J.Maxxilla näytti olevan myös verkkokauppa, mutta he postittavat tuotteita vain Yhdysvaltoihin. Verkkokaupassa oli kuitenkin kalliimpia merkkituotteia myynnissä, kuten Chloen ja Furlan laukkuja useamman sadan dollarin alennuksella.

Lämmin suositus näille shoppailumestoille. Kannattaa käydä ainakin vilkaisemassa, mikäli matka Yhdysvaltoihin on suunnitteilla. Näistä kaupoista on helppo löytää mm. Guessin, Michael Korsin, Anne Kleinin, Steve Madden, Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin tuotteita. Adidas, Nike, Reebook ja Under Armour on pistäneet urheiluvaatteista silmään. Meikkihyllyltä löytyy Anastasia, Smashbox ja paljon muuta. Liikkeitä on ympäri maata, eri osavaltioissa.

-M

2 kommenttia

 1. Etkö ole ikinä käynyt Marshallsissa? Kauppa on ihan samanlainen kuin nuo mainitsemasi, omasta ja kaveripiirin mielestä se on nuista ehdottomasti paras. Omat kokemukset Rossista ovat ne että se on huomattavasti nuhjuisempi ku Marshalls tai T.J.Maxx. Mielestäni olisi ollut järkevä mainita myös se että kyseiset paikan myyvät edelliskausien tuotteita ja yleisesti ottaen mitä vanhempi tuote sen parempi alennus.

  Pakko sanoa tähän vielä että nykyään postauksesi ovat todella lyhyitä. Niitä on vähän tympeä lukea kun alkaa lukemaan niin samantien se on loppu, tottakai välillä lyhyet postaukset ovat ihan kohdallaan. Tuntuu että tiivistät välillä liikaa ja yrität vain saada jotain tekstiä aikaiseksi mistä saa vähän sellaisen kuvan että blogin kirjoittaminen on sinulle pakollinen asia mistä et nauti. Fitnesshäiriö aikoina postaukset olivat kattavampi ja niitä oli kivempi lukea, nykyisin postauksesi tuntuvat yli pitkiltä viesteiltä joiden lukemisessa ei ole mitään mieltä.

  Ja nytkin tuntuu että tästä kommentista tulee pidempi kuin sun postauksesta mikä on omasta mielestä vähän outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Itseasiassa mä tsekkasin sen Marshallin heti tämän postauksen julkaisun jälkeen, koska sain Facen kautta jo useamman maininnan siitä paikasta! Ensituntumalta hyvä vaikutelma, vaikka en vielä laittanutkaan rahaa palamaan. :)

   Ikävä kuulla, ettei lyhyet postaukset miellytä sinua. Olen muuttunut paljon Fitnesshäiriön ajoista niin ihmisenä, kuin bloggaajana. Silloin ei tullut myöskään postattua niin usein, kuin nyt. Silloin tuli kirjoiteltua paljon syvällisempiä juttuja ylipäätään, kuin nykyään. Elämä on muuttunut paljon siitä. Olen etsinyt itseäni bloggaajana, lukenut paljon muiden blogeja ja laittanut merkille juttuja, mistä minä itse lukijana tykkään. Mä puolestani tykkään lukea lyhyitä ja tiivistettyjä juttuja, koska en usein jaksa keskittyä pitkiin blogikirjoituksiin, ellei niissä pysytä tiukasti erittäin mielenkiintoisen asian äärellä. Nämä on mielipidekysymyksiä.:)

   Poista