TÄYDEN KYMPIN MATTAHUULIPUNA

paras-mattahuulipuna
paras-mattahuulipuna
paras-mattahuulipuna
paras-mattahuulipuna
paras-mattahuulipuna

Harvoin ylistän kosmetiikkatuotteita, mutta tähän ihastuin ensi kohtaamisella. Kyseessä on Maybellinen Super Stay Matte Ink.* Etsinnässä on ollut jo pitkään oikeasti kestävä mattahuulipuna. Olin vakuuttunut tuotteen pitkäkestoisuudesta siinä vaiheessa, kun hankasin huulipunan testiläiskää iholta saippuan kanssa, eikä se liikahtanut siitä mihinkään. Olen aikaisemmin suhtautunut hiukan kriittisesti markettien huulipuna valikoimiin, mutta tämä tuote oli erittäin positiivinen yllätys.

Mitä tuote lupaa? 

Maybelline Super Stay Matte Ink -huulipunan voidemainen koostumus tuntuu ihanan pehmeältä huulilla. Runsaspigmenttinen mattahuulipuna kestää huulilla jopa 16 tuntia. Tarkan applikaattorin ansiosta huulipunan levittäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Oma arvio:

Tuote täyttää lupauksensa hyvin pitkäkestoisuudessa, pigmentissä ja mattapinnassa. Koostumus on voidemainen, mutta en lähtisi pelkästään tämän tuotteen applikaattorilla tekemään tarkkaa rajausta huuliin. Applikaattori ei ole kyllin tarkka, ainakaan tämän testaajan käsissä. Tein ensin rajaukset huultenrajauskynällä, sen jälkeen levitin huulipunan siveltimellä. Huulipunan pitkäkestoisuus on ehdottomasti kehun ansainnut. Kädessäni ollut testiläiskä ei lähtenyt sulamaan iholta edes kunnon saippuapesussa hankaamalla. Huulipuna on ja pysyy. En ole juuri käyttänyt voimakkaita sävyjä huulissa, koska jatkuvasti saa olla peili kädessä tarkistamassa, kuinka pahasti huulimeikki on kulunut. Tästä jäi kuitenkin hyvä tuntuma pysyvyyden suhteen.

Huulipuna ei lähde paperilla pyyhkimällä, ei saippua-, tai vesipesulla. Minulla on käytössä Lumenen Waterproof Eye & Lip Makeup Remover, vedenkestävän silmä- ja huulimeikin poistoaine.* Tällä lähtee niin vedenkestävät ripsivärit, kuin huulimeikki.

Mainittakoon vielä, että tuote on ostettu omasta pussista ja aidosti liputan tuotteen puolesta. 

-M

2 kommenttia

 1. Moi, mulla ei jostain syystä näy tuo että mitä tuotetta käytät tuon huulipunan, ja muidenkin meikkien, poistoon. Olisi kiva tietää mitä käytät, koska itse sain hangata tuota pois vaikka kuinka kauan.

  Lisäksi, mitä rajauskynää käytät tän kyseisen värin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Lumenen Waterproof Eye & Lip Makeup Removeria veden kestävän ripsarin ja huulimeikin poistoon. :) Itseasiassa mun rajauskynä taisi olla snadisti eri sävyn punainen, NYX:n Suade Matte lip liner, sävy Cherry Skies.. mutta kun laittaa punan päälle niin hyvä tuli. :)

   Poista