RIPSIENPIDENNYKSET - KYLLÄ VAI EI?


ripsienpidennykset

ripsienpidennykset

Vielä reilu vuosi sitten vannoin ripsienpidennysten nimeen. Ne oli niin helpot, ripset näytti aina hyvältä. Päivän meikki oli puoleksi valmis aamulla herätessä. Nyt olen elänyt aikalailla 12 kuukautta ilman ripsienpidennyksiä, ja selvinnyt perinteisesti ripsien taivutuksella ja ripsivärillä. Arkena en edes käytä meikkiä, koska työnkuva on lapsen kanssa temmeltämistä.

 PLUSSAT :
+ Aina valmiit, aamumeikin teossa säästää aikaa.
+ Ei tarvitse pelätä silmämeikin leviämistä uimareissulla, tai treenin yhteydessä.
+ Näyttävät
+ Huolettomat. Vaihtoväli noin kolmesta neljään viikkoa. 

MIINUKSET :
- Kalliit pidemmän päälle. (Maksoin 80 euroa kolmen viikon välein huollosta. Halvemmallakin saa).
- Epähygienisyys
- Ripsienpidennykset saattaa vahingoittaa omia ripsiä.
- Vaatii varovaisuutta. Täytyy välttää ripsien hieromista ja nyppimistä, saunaa, jopa nukkuminen tietyssä asennossa voi vaikuttaa ripsien kulumiseen.

Ripsienpidennysten poiston jälkeen tuntui, ettei ole ripsiä ollenkaan. Kyllähän mulla oli omat ripset, mutta kontrasti oli valtava volyymiripsiin, joihin olin tottunut. Omat ripset oli tasaiset, mutta hiukan lyhyemmät ja heikommat, kuin normaalisti. Ripset vahvistui kuitenkin nopeasti.

Olen tavoitellut luonnollisempaan lookia ja koen omat ripset riittäväksi tällä hetkellä. Taivutan ripset ja käytän ripsiväriä, kun haluan saada enemmän silmiä esille. Irtoripsiin voi myös turvautua, jos on juhlat tulossa. En usko, että palaan ripsienpidennysten pariin enää. Luonnollisuus on tuntunut hyvältä lompakossa, sekä omassa mielessä. Tulevaisuudessa haluaisin testata ripsiseerumin, joka buustaa omien ripsien kasvua. 

-M4 kommenttia

 1. Mun mielestä sä olet ihan superkaunis ilman noita ripsienpidennyksiä :) Mun mielestä tuhdit, verhomaiset ripsienpidennykset varjostaa silmää ja saa niiden kiillon piiloon, joka ei sovi mun estetiikkaan ollenkaan. Toki ymmärrän senkin, että meikki on helpompi tehdä, kun silmämeikki on jo reerassa. Mä menen kesällä naimisiin, ja mietin jonkin sekunnin murto-osan, pitäisikö laitattaa häitä varten ripset, mutta sitten tajusin, että hieron silmiäni jatkuvasti, ja unohtaisin varmasti olla varovainen ripsien kanssa :D Se olisikin luukki, kun ripset näyttäisivät jo ennen kirkkoon menoa joka suuntaan törröttävältä tiskiharjalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä ajattelin testata ripsiseerumin, jos sillä sais omat ripset kasvamaan tuuheammaksi. Olen kyllä sinut nykyisten ripsieni kanssa, mutta ei pitkistä ja tuuheista (omista) ripsistä haittaakaan olisi.

   Poista
 2. Anteeksi jo etukàteen, mutta tàmmònen vanha tantti (jolla kuitenkin on kauneudelle harjaantunut silmà)sanoo nyt ihan suoraan sen mità ajattelee: Luulin ensin ettà siinà keinoripsikuvassa olisi ollut àitisi. 100 kertaa parempi luomuna! E kaikkien tarvitse meikata, ja ainakin kuvista pààtellen olet yksi heistà!
  Eikà ne ripset ole niin tàrkeità vaan itse katse! Silmàt on sielun peili, ja jos haluaa kauniit silmàt, niin on hyvà vaalia sità mistà se katse kumpuaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen alkanut itsekin pitää luonnollisesta lookista enemmän. :)

   Poista