PERSOONALLISUUSTESTI


Ystävän suosituksesta päädyin tekemään pitkästä aikaa persoonallisuustestin. Testin tulokset oli 99% totta minun kohdallani. Sain vahvistusta omille vahvuuksille ja heikkouksille. Luin sopivista ammateista ja luonteenpiirteistä, rakkaus- ja ystävyyssuhteista. Tuloksia on mielenkiintoista lukea, koska niistä löytää niin helposti itsensä, niin hyvässä, kuin pahassa.

Tein tämän persoonallisuustestin, jossa on 16 erilaista persoonallisuustyyppiä. Laitat vain raksia ruutuun siihen kohtaan, joka kuvaa sinua parhaiten. Muista vastata rehellisesti, silloinkin kun et pidä vastauksesta. Vältä neutraaleja vastauksia.  Suomen kielinen testi antaa suppean tiivistelmän sinun persoonallisuustyypistä. Mikäli haluat lukea laajemman kuvauksen itsestäsi ja englannin kieli sujuu, niin tältä sivulta löydät tarkemmat määritelmät vahvuuksista ja heikkouksista, romanttisista suhteista, ystävyydestä, vanhemmuudesta, urapolusta, työskentelytavoista ja yhteenvedon omasta persoonallisuustyypistä. Internetistä löytyy paljon tietoa englanniksi näihin 16 persoonallisuustyyppiin liittyen, mutta suomeksi käännetty tieto on vähäisempää.

Mun persoonallisuustyyppi INFP

Olen INFP, eli niin kutsuttu sovittelija persoona. INFP on luova, itsenäinen idealisti, joka pohtii mielellään elämän tarkoitusta. Hän saattaa vaikuttaa rauhalliselta, jopa ujolta ulospäin, mutta nauttii syvistä ihmissuhteista samanhenkisten ihmisten kanssa. Tätä persoonallisuustyyppiä ohjaa periaatteet, ei logiikka.

INFP on kielellisesti lahjakas, luo helposti vertauskuvia tekstiin ja ilmaisee itseään sujuvasti. Hän uppoutuu mielellään ihmisten kanssa syvällisiin keskusteluihin. Luova työ sopii INFP:lle. Monet tunnetut persoonallisuustyypin edustajat ovat kirjailijoita, runoilijoita, tai näyttelijöitä. 

INFP keskittyy elämässään muutamaan ihmiseen ja yhteen intohimoiseen asiaan. He pystyvät syvästi ymmärtämään toisia ihmistä ja näiden tunteita, mutta väsyvät helposti sosiaalisissa tilanteissa. Tämä persoonallisuustyyppi tarvitsee omaa aikaa palautuakseen ja pysyäkseen energisenä.

Kokosin nopean yhteenvedon mun persoonallisuustyypistä, mutta siitä pääsee lukemaan lisää täältä. Tulokset loksahti kyllä aika hyvin kohdalleen. Minkälaisia tuloksia te saitte? :)

-M

Korvikset ja paita: Forever 21

2 kommenttia

 1. Mä oon ite saanut tosta (muistaakseni) ENFP :) Persoonallisuustestejä on ihana tehdä, koska jo kysymyksiin vastatessaan joutuu pohtimaan itseään ja omia valintojaan. Ja sit tuloksista voi saada vähän osviittaa sille, mitkä on niitä omia vahvuuksia ja heikkouksia. Ittensä tuntemalla on helpompi tehdä niitä valintoja, jotka itelle oikeesti parhaiten sopii (eikä pelkästään niitä jotka just sillä hetkellä tuntuu hyvältä).

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tekee hyvaa ajoittain muistuttaa itseaan siita kuka on. Ma ainakin innostuin kunnolla miettimaan omaa tulevaisuutta ja elamaa ylipaataan. :)

   Poista