OPINNOT USA:SSA ODOTTAA!



Au pair vuoden aikana täytyy suorittaa myös opintoja Yhdysvalloissa. Järjestö vaatii opiskelemaan kuusi creditiä, se tarkoittaa noin 75 tuntia koulun penkillä. Verkkokursseja ei hyväksytä. Opinnot on pakollinen osa au pair -ohjelmaa ja mun viisumia. Nyt ois aika valita kurssit ja suunnata opintojen pariin. Olen innoissani ja kauhuissani tulevasta keväästä. Innoissani siksi, että olen halunnutkin ottaa kursseja täällä, ja kauhuissani siksi, että todennäköisesti kevät tulee olemaan kiireen täyttämä.

Kurssit on yleensä maksullisia. Host-perheen osuus opintojen kustannuksista on 500 dollaria per vuosi, ja au pair on velvollinen maksamaan itse yli menevän osuuden. Hinnat riippuu kursseista ja eri kouluista. Haaveilen opiskelevani lisää somemarkkinointia ja valokuvausta, mutta englannin opiskelu on ehkä ensisijainen valinta tälle vuodelle. Haluan petrata omaa enkkua, ja nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Mikäli kurssiaikataulut istuu mun työviikkoon, ilmoittaudun mukaan englannin kurssille.

-M

2 kommenttia

  1. Oho, enpä tiennytkään että tuo on vaatimus! Mutta toisaalta käy ihan järkeen, saa vähän uusia kavereita, tuttuja ja "virallisen syyn" olla maassa. Toivottavasti löydät jotain superkivaa opiskeltavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa minakaan en tiennyt, ennen au pair prosessiin mukaan lahtemista. :) Toivotaan tosiaan, etta kivat kurssit loytyy. :) Ihan kiva paasta opiskelemaan!

      Poista