HOLLYWOOD - WALK OF FAME

walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame
walk-of-fame

Walk Of Fame on must see paikkoja Losin reissulla. Must see siksi, että eihän Losin reissun jälkeen voi sanoa, ettei nähnyt Hollywoodin Walk Of Famea. Mikäli Hollywood ja elokuvatuotanto yhtään kiinnostaa, kannattaa tää paikka käydä ainakin vilkaisemassa.

Walk Of Fame on kuuluista kävelykatu Hollywoodissa. Se kulkee Hollywood Boulevardia ja Vine Streetiä pitkin. Matkan varrelle on ripoteltu jopa 2500 kiveen hakattua tähtikuviota, joita on vähitellen nimetty menestyneille julkisuuden henkilöille, aina tähti kerrallaan. Samalla istumalla voit nähdä Chinese Theatren (elokuvateatterin), joka sijaitsee Hollywood Boulevardilla. Tämä paikka on yksi Hollywoodin tunnetuimpia nähtävyyksiä, koska sen pihalla on movie starojen käden- ja jalanjäljet ikuistettuna sementtilaattoihin. Näitä laattoja löytyy aina 1920-luvulta tähän päivään saakka. Samasta naapurustosta löytyy Dolby Theatre, jossa järjestetään vuosittain Oscar-gaala. Turistikrääsää, eli niitä lahjatavaroita ja tuliaisia löytyy vaikka millä mitalla. Kaduilla näkee myös supersankareita, muita viihdyttäjiä ja kodittomia vailla pikkurahaa.

Mikäli matkat Losiin on varattu, tai vasta haaveilet reissusta tänne, suosittelen tsekkaamaan paikan kertaalleen. Sieltä löytyy Marilyn Monroen, Samuel L. Jacksonin ja monen muun nimikirjoitukset, käden- ja jalanjälkineen Chinese Theatren edestä.

Aikaa kuluu parista tunnista puoleen päivään, riippuen kuinka paljon haluaa katsella, shoppailla jne. Kaikki edellä mainitut kohteet on ihan vieri vieressä, joten paikasta toiseen siirtyminen tapahtuu nopeasti. Mikäli matkustaa metrolla, Hollywood / Highland Station on metropysäkki paraatipaikalla. Jos Adidas, Puma ja Nike tuotemerkit kiinnostaa, kannattaa vierailla Drip LA ja Shiekh liikkeissä Hollywood boulevardilla.

-M

Ei kommentteja