AAMU HERMOSA BEACHILLA

hermosa-beach-california
hermosa-beach-california
hermosa-beach-california
hermosa-beach-california
hermosa-beach
Toissa lauantaina matkasin heti aamutuimaan Hermosa Beachille. Toiveissa oli auringonnousu, mutta kovan sumun vuoksi se jäi näkemättä. Nautin kuitenkin raikkaasta meri-ilmasta, aamulenkkeilijöiden hymyistä ja surffareiden tarkkailusta, kun he ratsastivat aalloilla.

Hermosa Beach sijaitsee Manhattan Beachin ja Redondo Beachin välissä. Loputonta hiekkarantaa on silmän kantamattomiin, rantaa toisensa jälkeen. Mä haluan valloittaa niin monta uutta paikkaa, kuin mahdollista. Kunhan saan paikallisen ajokortin, ois ihanaa ajella kerran viikossa vapaapäivän aamuna rantaan rauhoittumaan, ja juomaan aamukahvia.

Meren katselu ja aaltojen liplatus tuntuu tosi rauhoittavalta, ihan kuin se tyhjentäisi kaikki turhat asiat mielestä ja antaisi tilaa luoville ideoille. Suosittelen etenkin stressaantuneelle mielelle, mutta tekee varmasti hyvää ihan kenelle tahansa. Meri oli samanlainen elementti jo Helsingissä ollessa, rantaan oli mukava kävellä ja antaa mielen levätä. Luonto ja metsässä kävely ois varmaan mun juttu, ellei meri ois saatavilla.

-M
Ei kommentteja