TALVIFLUNSSA

talviflunssa
talviflunssa
talviflunssa

Päivälämpötila + 25, aurinko paistaa. Tuuli tuntuu viileältä ajoittain, yöt on kylmiä. Californiassa on nyt talvi. Mä kärsin parhaillaan kunnon talviflunssaa. Ääni karkasi teille tietämättömille pari päivää sitten. Vielä eilen tuntui, kuin nenä olisi täynnä betonia. Ilma pihisi juuri ja juuri läpi, jos oikein kovasti yritti.

Californian talvisään vuoksi olen lenkkeillyt ulkona aika huolettomasti t-paidassa ja treenihousuissa. Tuuli on ollut viileä, mutta aurinko paistaa niin lämpimästi, että pitkähihainen tuntuu olevan liikaa kävellessä reipasta tahtia. Ehkä vilustuin lenkillä. Toisaalta perheessäkin on ollut flunssaa ja pöpö saattoi tulla sieltä.

Flunssan eteen on tehty kotikonstein kaikki voitava. Suuret C-vitamiini annokset, monivitamiinit, sinkki. Paikallisen marketin lääkehyllyt tyhjennetty. Löytyy päivä ja yö pillerit flunssaan, suihketta kipeälle kurkulle ja nenäsumutetta tukkoiselle nenälle. Lisäksi olen nauttinut päivän aikana useita kupillisia kiinalaista flunssan parannus teetä. Jospa tämä tauti taltutetaan näillä rohdoilla. Tänään olo tuntuu jo hiukan paremmalta.

-M
Ei kommentteja