SUURIEN MUUTOSTEN VUOSI 2017


Vuosi 2017 on ollut suurien muutosten vuosi mun elämässä. Paljon uusia asioita, matkustelua, muutosta niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Vuosi oli heittämällä yksi elämäni parhaista. Tämä vuosi on ollut uuden alun ja muutoksen aikaa. Iloa, reissaamista ja unelmien toteuttamista.

Tammikuu alkoi Californiassa, maaliskuussa palasin takaisin Suomeen muutamaksi kuukaudeksi. Suomesta käsin tehtiin reissut Kööpenhaminaan ja Lontooseen. Elokuun lopussa Helsingin koti lakkasi olemasta, kun muutin tavarat isän luokse pohjoiseen. Lensin New Yorkiin ja sieltä viikon sisään taas Los Angelesiin, siitä alkoi mun au pair vuosi.

Kaksi edeltävää vuotta koin, että mun elämä junnasi paikoillaan, mikään ei ottanut oikein tuulta alleen. Olin väsynyt, ehkä vähän stressaantunutkin. Tänä vuonna tapahtui sitten niiden kahden huononkin edestä asioita ja kauan kaivattuja muutoksia. Sain energiaa uusista asioista ja opin ottamaan vähän rennommin.

Tammikuussa luovuin ripsienpidennyksistä, joita olin käyttänyt jo monta vuotta. Huhtikuussa värjäsin takaisin mun luonnollisen hiusvärin. Luonnollisuus alkoi kiinnostaa. Taustalla ajatus, että ihminen on hyvä ja riittävä juuri sellaisena, kuin on. Meikkaaminen on edelleen hauskaa, mutta se ei ole joka päiväinen rutiini. Olen höllännyt treenien suhteen ja lenkkeillyt työni puolesta paljon tänä vuonna. Omassa kehossa on hyvä olla.

Kulunut vuosi on ollut aikamoista haipakkaa, mutta lähes kaikki kokemukset oli positiivisia. Ihan mahtava vuosi takana, toivottavasti ensi vuonna jatketaan yhtä hyvällä energialla. :)

-M
Ei kommentteja