MILLOIN TAKAISIN SUOMEEN?

Au pair vuosi on 12 kuukautta + 1 matkustuskuukausi (mikäli sen haluaa viettää). Tulin Yhdysvaltoihin elokuun lopussa 2017, joten Suomeen ois määrä palata ensi vuoden syyskuussa. Minulla ja perheellä on myös mahdollisuus jatkaa mun au pairin pestiä vielä yhden vuoden verran, mikäli päädytään yhdessä siihen ratkaisuun.

Meillä ollaan alustavasti vaihdettu jo ajatuksia toisesta au pair vuodesta, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Mä viihdyn tässä perheessä ja tulen hyvin toimeen pikku neidin kanssa. Täällä on päässyt irtautumaan kolmivuorotyöstä ja kaikesta stressistä totaalisesti. Lapsen kanssa päivät on ollut sellaista terapiaa, aivot narikkaan ja leikkimieltä kehiin. Työpäivän aikana kontataan välillä lattialla, lauletaan lasten lauluja ja keksiä uusia leikkejä. Nauretaan yhdessä varmasti joka päivä. Samalla työ tuntuu palkitsevalta, kun huomaa olevansa lapselle yksi niistä tärkeistä aikuisista.

Paluu kolmivuorotyöhön ei houkuttele, siitä huolimatta, että se tietäisi enemmän rahaa ja mahdollistaisi oman kodin hankkimisen. Opinnot vois kiinnostaa, mutta katsotaan nyt mitä tässä keksitään. Yhteishaku alkaa keväällä, mutta en todennäköisesti hae kouluun tänäkään vuonna. Toivon, että palaan Suomeen vasta syksyllä 2019. Ensi kesälle on suunnitteilla kyllä pieni Suomen visiitti, mikäli jään tänne toiseksi vuodeksi. :)

-M

Kuvissa: Olvera street, Los Angeles.


Ei kommentteja