Joulun odotusta Californiassa

Joulu kolkuttelee jo ovella. Olin melkein unohtanut koko Joulun, ennen kuin joku nosti aiheen esille aamiaispöydässä viikko sitten. Tämä Californian aurinko sekoitti mun ajatukset täysin tänä talvena. Tänä vuonna ei ole ollut tarvetta kaivaa talvivaatteita komerosta. En ole nähnyt ensilunta, saati tuntenut pakkassään nipistelevän kasvoilla. Tuntuu niin oudolta, että Joulu on tulossa, vaikka ulkona paistaa aurinko täydeltä taivaalta.

Kävin lauantaina ostamassa viimeiset joululahjat ja käärin ne pakettiin. Ihanan helpottava tunne hoitaa tällaiset asiat pois alta. Joululaulut on toiminut tunnelman nostajana. Kokosin sunnuntaina Spotifyssa oman joululistan, jonne keräsin parhaat joulubiisit. Ollaan kuunneltu sitä pikku neidin kanssa ja tanssittu yhdessä melkein joka päivä. Hän ottaa kädestä kiinni ja sanoo mulle, että "tanssia!". Eihän sellaisesta kutsusta voi kieltäytyä!

Maanantaina puunasin kuusen jalan ja laitoin jouluvalot terassin kaiteeseen. Samana päivänä käytiin hankkimassa kuusi ja eilen se sai koristeet ylleen. Herättiin tänä vuonna vähän liian myöhään Joulun laittamiseen, nimittäin joulukuusen koristeista on ollut vaikea löytää. Osa kaupoista on myynyt koristeet lähes loppuun. Saatiin kuitenkin joulutähti ja sovellettiin kuusen koristeiden kanssa. Mun Joulusuklaat on vielä ostamatta, mutta jospa sitä löytyy vielä kaupasta. Täällä odotellaan Joulua hyvällä fiiliksellä, pienestä flunssasta huolimatta.

Ihanaa Joulun odotusta!

-M

Ei kommentteja