3 KK - AU PAIR KUULUMISET

Ensimmäiset kolme kuukautta on vierähtäneet yllättävän nopeasti täällä Amerikan mantereella. Vastahan mä tulin tänne ja nyt ollaan tultu jo neljäsosa vuodesta eteenpäin. Aika lentää siivillä. Tähän ajanjaksoon on sisältynyt upeita kokemuksia, uusia ihmisiä, mutta myös pieniä ongelmia.

Kolmen kuukauden saldona on hankittu kokemuksia Santa Monicasta, Runyon Canyonin patikkareitiltä, Venicen Abbot Kinney Boulevardilta, Universal Studiolta. Olen ehtinyt tehdä monta viikonloppureissua San Diegoon. Olen shoppaillut liian paljon vaatteita ja innostunut ensimmäistä kertaa moneen vuoteen käyttämään taas värjeä pukeutumisessa. Olen päässyt näkemään upeita maisemia La Jollassa ja usealla eri rannalla San Diegon ja Los Angelesin välillä. Kävin katsomassa baseball matsin. Elämääni ilmestyi uusi ihana ystävä, Sanna, joka sittemmin myös ehti lähteä takaisin Suomeen. Jopa blogi koki täydellisen muodonmuutoksen. Paljon on ehtinyt tapahtua ja olen taas monta kokemusta rikkaampi.

Eniten harmaita hiuksia on aiheuttanut Californian ajokortin hankkiminen. Pelkäsin teoriakoetta paljon, en uskonut että läpäisen sen, mutta niin se vain hujahti läpi ensimmäisellä yrittämällä. Kannatti kuluttaa tunteja tietokoneen äärellä lukemiseen ja harjoitteluun. Seuraavana vuorossa on ajokoe ja opeteltavana ainakin taskuparkkeeraus ennen sitä. Muita miinusmerkkisiä asioita on ollut kasvava ikävä ystäviä kohtaan.

Yhteys hoitolapsen kanssa on vahvistunut, se helpottaa työnkuvaa ja tuntuu hyvältä olla tärkeä jollekin. Ollaan keksitty uusia leikkejä, ja kirjojen lukeminen (kuvien katselu ja asioiden oppiminen) on ihan vakio puuhaa. Pienen ihmisen kasvun ja kehityksen näkee ihan silmissä. Aina hän jaksaa yllättää uusilla sanoilla ja uusien asioiden oppimista iloitaan yhdessä. Edelleen lenkkeillään ja käydään musiikkikoulussa melkein päivittäin.

-M
Ei kommentteja