Elämä balanssissa

 
Vihdoinkin musta tuntuu, että elämä on balanssissa. Ainakin toistaiseksi. Ei olla aallonharjalla, mutta ei myöskään pohjalla. Tasapaino tuntuu hyvältä ja rauhoittavalta. Au pair arki tuntuu rauhoittaneen mun elämänrytmiä. Tuntuu, ettei enää ole kiire mihinkään. Kun kiire lakkaa, silloin mielikin rauhoittuu ja elämässä vallitsee rauha ja seesteisyys.

Uskon, että kaikkien auppareiden arki ei ole yhtä seesteistä. Olen kuullut aikaisemminkin puhetta siitä, kuinka au pair pesti on ollut stressaavaa ja lapset huutaa kilpaa. Pakko sanoa puolustukseksi, että au pairin kokemus rippuu täysin perheestä ja sinusta itsestäsi. Kuinka teidän kemiat kohtaa ja löytyykö neuvottelutaitoja puolin ja toisin. Se riippuu myös paljon siitä, kuinka lapset on kasvatettu.

En jaksa uskoa, että lähtisin tämän vuoden jälkeen enää metsästämään uutta host perhettä maailmalta. Ehkä jään tänne toiseksi vuodeksi, mikäli arki jatkuu yhtä mukavasti. Tykkään tästä perheestä, kaupungista ja tästä hyvästä, stressittömästä olosta.. Elämä on hyvää ja rento fiilis vallitsee päiviä, joskin työpäivät juoksee aina nopeasti ohi, koska ohjelmaa on lähes kokoajan.

-M


Ei kommentteja