Blogin uusi alku
Tervetuloa seuraamaan uutta ja uudistunutta blogia. Blogissa käsitellään aktiivisesti arkea ja elämää pallon toisella puoliskolla, mutta myös mulle itselleni tärkeitä asioita, kuten hyvinvointia ja kauneutta. Pyrin jakamaan teille kauneusvinkkejä, joita olen itse hyväksi kokenut. Hyvinvoinnin saralla puhutaan jonkin verran liikunnasta, mielen hyvästä olosta, ihmissuhteista, rakkaudesta ja elämän asenteesta. Haluan kylvää teille yleisesti hyvää ja iloista energiaa. Haluan jakaa ajatuksia ja tehdä oivalluksia puolin ja toisin lukijoiden kanssa. Kommentit ovat tervetulleita. Kuulen mielellään uusia näkökulmia ja ideoita myös teiltä.

Mun on toiveena julkaista tulevaisuudessa myös videopostauksia. Tällä hetkellä projekti etenee vähitellen. Uusi kamera on jo ostoslistalla. On tehtävä itsenäistä opiskelua vloggaamisesta. Aikataulusta en osaa vielä sanoa mitään. Katsotaan miten homma lähtee menemään eteenpäin. Pääpaino on toistaiseksi tekstissä ja perinteisessä blogissa.

Osa lukijoista jo varmasti tietää, kuka mä olen ja mitkä on mun taustat. Uusille lukijoille sanon lyhyesti, että olen 26-vuotias seikkailunhaluinen romantikko, puhtaasti introvertti luonteeltani. Hyvinvointi on osa mun jokapäiväistä arkea. Olen aikaisemmin ollut intohimoinen fitnessfanaatikko, mutta sittemmin todennut, että se on liian kovaa settiä mun keholle ja mielelle. Nykyään pyrin nauttimaan elämän rennosta luonteesta. Tykkään matkustaa, mutta haaveilen jo syvästi omasta kodista ja paikalleen asettumisesta. Vietän tällä hetkellä au pair vuotta Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Olen kirjoittanut aikaisemmin Fitnesshäiriö -nimistä blogia yhdessä ystäväni kanssa. Fitness jäi taakse mun elämässä ja halusin ryhtyä kirjoittamaan omaa juttua, omalla visiolla. Tässä se nyt sitten on. Vanhat postaukset Fitnesshäiriön ajalta on siirtymässä tähän uuteen blogiin, joten pääsette pian käsiksi myös niihin.

Seuraamalla sosiaalisessa mediassa, pysyt ajan tasalla uusista julkaisuista.

Ihanaa viikonloppua! <3

-M

Ei kommentteja