Blogin muuttopuuhat


Me ollaan kirjoitettu Even kanssa yhdessä Fitnesshäiriötä reilu puolitoista vuotta. Nyt meidän tiet erkanee kirjoittajina ja mä jatkan oman blogin pariin kuukauden sisään. Uusi sivu on työn alla ja palaan asiaan vielä tulevan kolmen viikon aikana tarkemmin.

Irtisanoin itseni pari kuukautta sitten Fitfashionin sopimuksesta. Olen pohtinut jo jonkin aikaa, että haluan tehdä omaa juttua, omaa ulkoasua ja kirjoittaa omaa tarinaa selkeästi, niin ettei kenelläkään tule sekaannuksia, kuka kirjoittaa mitäkin postausta. Yhdessä kirjoittaminen on antanut höllätä, ei tarvitse olla yksin vastuussa ihan kaikesta. Se oli hyvä juttu, mutta halu kirjoittaa selkeästi omaa tarinaa on niin vahva, että nyt on aika lähteä jatkamaan omaa tietä. Taustalla ei todellakaan ole mitään henkilökohtaista, me ollaan Even kanssa parhaita ystäviä ja tullaan olemaan varmasti myös jatkossa.

Meidän blogin historiaan kuuluu erilaisia ajanjaksoja. Oli se ajanjakso fitness kisaamisen jälkeen, jolloin koko blogi-idea ja nimi syntyi. Olin siihen aikaan äärimmäisen kiinnostunut hyvinvoinnista ja jaksamisesta, kun olin itse jatkuvasti väsynyt ja loppu. Keho oli väsynyt ja loppu, siitä kai se tiedonjano silloin syntyi. Samaan aikaan pohdin paljon ihmissuhteita, rakkautta, sellaista kaikkea mikä myllersi mun elämässä raskaasti.

Sittemmin olen löytänyt tasapainon liikunnan, ruoan ja arkipäiväisen elämän suhteen. Olen palautunut “fitnesshäiriöstä” ja valmis jatkamaan elämää eteenpäin. Blogin sisällön pitäisi olla sellaista, mihin itse intohimoisesti suhtautuu. En ole enää intohimoinen fitness ihminen, enkä edes uupumuksesta toipuva fitnessurheilija. Nyt mä haluan kirjoittaa elämästä. Haluan kirjoittaa matkustamisesta, ihmissuhteista, rakkaudesta, ystävistä. Haluan kirjoittaa teille elämän iloista ja suruista. Haluan kirjoittaa huippuhetkistä ja itkun aiheista. Tulen käsittelemään myös au pair juttuja ja Californian arkea, koska ne on läsnä mun elämässä juuri nyt. Uutta blogia kirjoitan omalla nimelläni, koska haluan sen olevan aina ajankohtainen.

Myöhemmin löydätte minut siis uudesta osoitteesta. Varsinainen muutto tapahtuu tämän kuun lopussa. Mun kirjoittamat postaukset siirtyy mun mukana uuteen blogiin ja Even postaukset jää Fitnesshäiriön alle luonnollisesti. Kirjoitan tästä blogimuutosta velä myöhemmin lisää!

-M

Ei kommentteja