HUONOJA UUTISIA

au-pair-blogihuonoja-uutisia

Onko joku muukin laittanut merkille, että iltapäivälehdet on täynnä huonoja uutisia? Musta on tullut onneton uutisten lukija ja olen toisinaan ihan pimennossa maailman menosta, koska en haluaisi kuulla ja nähdä jatkuvasti vain sitä, kuinka julmia ihmiset osaavat olla toisiaan kohtaan. Huonoja uutisia lukiessa tulee jotenkin huono fiilis.

Huonot uutiset on se syy, miksi elän usein pienessä uutispimennossa. En välttämättä tiedä mitä maailmalla tapahtuu, ennen kuin joku kysyy “joko kuulit?”. Huonot uutiset luo pelkoa ja kauhukuvia mun mielessä, sellaisen tiedostamattoman mielikuvan, ettei ihmisiin voi luottaa ja maailmaa pitää pelätä.

Mä olen tosi herkkä ja tunteva, mulla on vilkas mielikuvitus. Kauhuleffoja en ole pystynyt katsomaan enää moneen vuoteen, vaikka teininä ne olikin mun lemppareita. Enää en pysty. Olen kai herkistynyt vanhetessani ja näen painajaisia leffa-illan jälkeen, jos katselen räiskintää, väkivaltaa tai yliluonnollisia kauhuleffoja. Nukkumaan mennessä mielikuvitus tekee temppunsa ja sydän hakkaa pienimmästäkin äänestä.

Toisaalta on varmasti hyödyllistä seurata uutisia ja olla kartalla siitä, mitä maailmalla milloinkin tapahtuu, mutta oispa ihanaa nähdä myös uutisia siitä, kuinka ystävällisiä ja ihania ihmiset osaavat toisiaan kohtaan olla. Toisaalta, ehkä sellainen ei herätä lukijassa niin suurta tunnemyrskyä ja artikkeli ei saa niin paljon lukijoita. Vegasin iskun jälkeen tapahtumaa puitiin radiossa, tv:ssä, jopa snäpistä löysin uutisia tapahtuneesta, nettiin en ole edes katsonut. Täällä Yhdysvalloissa se oli iso uutinen.

-M
1 kommentti

  1. Niin pitkään kuin huono uutinen on uutinen niin asiat ovat vielä hyvin! Jos hyvistä uutisista tulisi uutisia eli poikkeuksia normaalitilanteeseen niin pitäisi huolestua maailman tilanteesta.

    VastaaPoista