AAMUIHMINEN

aamuihminenaamuihminenaamuihminen

Jokainen osaa varmasti lajitella itsensä ilta- tai aamuihmiseksi. Minä olen löytänyt itsestäni aamuihmisen jo aikaa sitten, mutta kolmivuorotyö sekoitti unirytmiä Suomessa. Nyt säännöllisellä unirytmillä saan nukuttua lähes joka yö riittävästi ja tunnen itseni aamuisin virkeäksi.

Päivän paras hetki on aamukahvit omassa rauhassa ja hiljaisuudessa. Kahvin juontiin ja omaan hengailuun on varattu joka aamu kaksi tuntia, ennen työpäivän alkua. Musta se on ihanaa, rentouttavaa ja rauhoittaa mun mielen heti aamusta. Ei tässä ole kiire mihinkään, se fiilis tuntuu hyvältä. Rennolla fiiliksellä on mukava aloittaa uusi työpäivä. Sitä jaksaa hymyillä heti aamusta alkaen.

Kahden tunnin aamurutiiniin kuuluu aina kuppi kahvia ja usein näpyttelen koneen ääressä ajatuksia blogia varten, luen kirjaa, tai viime aikoina olen ollut turhankin aktiivinen Snapchatissa. Aamukahvi on pakollinen, ilman sitä olen kiukkuinen, eikä päivä lähde käyntiin.

Vitsailen kuinka musta on tullut ihan mummo mun elämäntapojen vuoksi. Illalla aikaisin nukkumaan ja aamulla kuudelta ylös, jopa viikonloppuisin. Mä en ole ollut kiinnostunut yöelämästä ja bileistä enää moneen vuoteen. Se ei vaan ole mun juttu, olen todennut sen jo liian monta kertaa. Musta tuntuu oikeasti hyvältä elää terveellistä elämää, liikkua ja voida hyvin niin arkena, kuin viikonloppunakin. 

-M

Ei kommentteja