Rantapäivä Malibussa

au-pairau-pairau-pairau-pair

Mahtava viikonloppu takana. Perjantai-illan hengailin omissa oloissa ja latasin akkuja. Lauantai aamupäivällä nappasin Sannan kyytiin ja lähdettiin yhdessä autolla seikkailemaan kohti Malibua.

Opettelin viime viikolla ajamaan täällä autoa ja auto onkin sitten Amerikan malliin, iso ja jykevä. Ajaminen tuntuu sujuvan päivä päivältä paremmin, kun liikenteeseen tottuu. Navigator on kuitenkin ahkerasti käytössä edelleen. Liikenne on vilkasta ja lauantaina oltiin jo ruuhkassa ajellen kävely vauhtia moottoritiellä takaisin kotiin.

Vietettiin päivä Zuma Beachilla rusketuksen toivossa ja pulahdettiin kertaalleen mereen uimaan. Päivä sujui mukavasti jutellen, tavattiin Sannan kanssa ekan kerran vasta viikko sitten, mutta kemiat kohtas heti. Lämpöä riitti ja aurinkorasvat oli tarpeeseen. Sunnuntaina nautittiin aamupalaa auringonnousun jälkeen koti terassilla, lämmin kesätuuli tuntui kasvoilla.

Täällä riittää lämpöä vielä noin +25-30 päivittäin. Poltin tänään selän ollessani hetken ulkona ilman aurinkorasvaa. Silti musta tuntuu, että ei tähän auringon paisteeseen voi mitenkään kyllästyä.

Ihana viikonloppu takana. Akut on ladattu ja olen valmiina toiseen työviikkoon! :)

-M

Ei kommentteja