KUULUMISIA

au-pair

Illalla klo.22 nukkumaan ja aamulla klo.06 keittämään aamukahvia, siitä on tullut mun rutiini. Säännöllinen unirytmi ja aurinkoinen California on ladannut mun energiavarastot täyteen. Toistaiseksi koti-ikävä ei ole käynyt edes mielessä. Täällä mun on hyvä olla ja au pair arki tuntuu sujuvan mukavasti.

Tällä viikolla päivän ensimmäiset pari tuntia on kulunut höpisten Fitfashionin snäppiin kahvikupin äärellä. Aamu kasilta olen lähtenyt hoitamaan velvollisuuttani au pairina ja viiden jälkeen, viimeistään puoli kuudelta olen ollut vapaalla.

Viralliset asiat on vielä vaiheessa. Torstaina olen menossa selvittämään mun ajokortti asiaa. Sosiaaliturvakorttia odotellaan postin mukana. Pankkitili avaamatta. En ole vielä ostanut kuntosalijäsenyyttä, koska siihenkin tarvitaan jonkinlainen Amerikan ID (henkilöllisyystodistus). Asiat seisoo nyt niin kauan, kunnes sosiaalitoimisto lähettää mulle kirjeen kotiin. Sen jälkeen on helpompi hoitaa myös muita virallisia asioita.

Kannattaa tulla seuraamaan mun snäppiviikkoa Fitfashionin snapchatiin. Vastailen au pair aiheisiin kysymyksiin (ja miksei muihinkin), vielä sunnuntai iltaan saakka. Kysymyksiä on tullut mukavasti ja lisää saa laittaa tulemaan. Samalla pääsee kurkkaamaan mun arkeen videokuulumisten muodossa. :)

-M

Ei kommentteja