KASVOJEN TEHOPUHDISTUS

ultraääni puhdistus kasvoille

ultraääni puhdistus kasvoille

Ihoni on kaivannut jo pitkän aikaa kunnon puhdistusta. Kotona on kokeiltu kuorintaa, kasvonaamioita, puhdistettu ja kosteutettu. Silti tuntuu, ettei mikään auta oikeasti poistamaan kaikkea epäpuhtautta kasvoilta. Juuri ennen reissuun lähtöä päädyin kokeilemaan kosmetologin tekemää ultraääni puhdistusta kasvojen iholle. Tässä tulee raporttia toimenpiteestä.

Pari viikkoa sitten Offerilla tarjosi minulle ilmaisen lahjakortin. Valitsin tarjouksien kirjosta kasvojen ultraääni puhdistuksen, koska olen aina halunnut mennä kosmetologille ja nähdä hyötyisinkö näistä palveluista. Olen laiminlyönyt ihon hoitoa, eikä aikaisempaa historiaa kosmetologin kanssa ihon hoidon saralla ole. Ehkä kyse on ollut enemmän siitä, etten ole tiennyt mitä kosmetologi voi iholle ja epäpuhtauksille tehdä.

Mun iholle valittiin kasvojen ultraääni puhdistus (35 euroa, norm. 79 ). Extrana halusin ostaa samalle reissulle mekaanisen puhdistuksen (+10 euroa) omasta pussista. Useamman kerran hoitosarja ois toimivin juttu ja kosmetologi suositteli myös mekaanista puhdistusta liittämään hoidon yhteyteen, jolloin saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Hoito kesti noin 60 minuuttia. Ensin puhdistettiin meikit pois, tehtiin ultraäänihoito, jonka jälkeen mekaaninen puhdistus. Lopuksi kosmetologi valitsi iholleni sopivat tehoaineet ja teki naamion, sekä kevyen kasvohieronnan. Lopputuloksena oli kuulas iho. Puhdistuksesta varoiteltiin, että saattaa hiukan sattua, mutta mun kipukynnys on kohtalaisen korkea ja kertaakaan puhdistus ei ollut liian kovakouraista minulle.

Heti hoidon jälkeen iho hiukan punoitti, mutta epäpuhtauksia, kuten mustapäitä oli selkeästi vähemmän iholla. Meikkiä suositeltiin laittamaan seuraavan kerran vasta seuraavana päivänä.

Seuraavana aamuna iho oli heleä ja punoitus oli laskenut. Toki tämä hoito ei vie kaikkia mustapäitä ja muita epäpuhtauksia pois, mutta vähentää niitä. Menisin kyllä uudelleen ja sarjahoito vois olla fiksu veto jatkossa. Keskusteltiin myös epäpuhtauksien ehkäisemisestä, huolehtimalla kasvojen puhtaudesta ja riittävästä kosteuttamisesta. Olen aina utelias kyselemään vinkkejä ammattilaisilta kun menen kampaajalle, hierojalle tai kosmetologille.

-M

Ei kommentteja