Ensimmäinen viikko au pairina

au-pair

au-pairSaavuin Los Angelesiin viime viikon perjantaina. Nyt alkaa olla ensimmäinen viikko takana ja alan käsittää että täällä sitä taas ollaan, ihan oikeasti. Eka aamulenkki puistossa tuntui epätodelliselta. Vastahan mä olin Suomessa pakkaamassa muutto tavaroita ja lauantai aamuna tepastelin auringon kuivattamaa lenkkipolkua helteisessä puistossa aamulla klo.7.00.

Sain olla viime viikonlopun vapaalla. Lauantai iltana juhlittiin amerikkalaista Vappua ja samalla reissulla sain pari uutta kaveria täältä. Sunnuntain vietin ystävän kanssa Long Beachilla kävellen, syöden ja ihaillen maisemia.

Maanantaina alkoi mun ensimmäinen arkiviikko täällä. Laadittiin mun aikataulu syyskuulle. Eka viikko on ollut asioiden opettelua ja yhdessä tekemistä. Pikku neiti on suloinen ja hän on ottanut mut hyvin vastaan. Ollaan luettu yhdessä suomalaista muumikirjaa ja laulettu lasten lauluja. Muskarissa käydään useampi kerta viikossa.

Nyt alkaa vapaa viikonloppu ja suunnitelmia ois enemmän, kuin vapaa-aikaa. En missään tapauksessa ole tuntenut oloani yksinäiseksi täällä, päinvastoin. Sosiaalista elämää saisi viettää vaikka joka päivä, jos omat voimavarat vain riittää.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

-M

Ei kommentteja