AU PAIRIN SNÄPPIVIIKKO

au-pair-snapchat

Se ois viikko 39 ja maanantai aamu. Juuri nyt Fitfashionin snäpissä on alkamassa mun viikko. Olen selostamssa koko viikon mun au pair elämää ja arkea täältä Jenkeistä. Tervetuloa kurkkaamaan mun arkeen!

Ilmoitan jo ennakkoon, etten luonnollisesti voi kuvata kaikkea touhua arjessa lapsen kanssa. Haluan kunnioitan host perheen yksityisyyttä ja lähinnä selostan mun omasta arjesta ja fiiliksistä, sekä tietysti vapaa-aikana olen niin aktiivinen, kuin mahdollista. Kysymyksiä saa lähettää FF:n snäppiin koko viikon ajan, vastailen niihin mielellään.

Mikäli et vielä seuraa FF:n snäppiä, Fitfashionin snäpissä on vaihtuvat kasvot joka viikko, me bloggaajat pidetään huolta FF:n snäpin sisällön tuottamisesta aina vuoro viikoin. Hauskaa, vaihtuvaa sisältöä ja hyviä vinkkejä + siellä voi heittää kysymyksiä bloggaajille. Esimerkiksi Coaching Kira ja Pauliina Pakarinen on antanut hyviä vinkkejä ja vastailleet kysymyksiin treenin ja ruoan suhteen. Mä seuraan FF:n snäppiä itse aina ajoittain ja esimerkiksi nämä tyypit on olleet kiinnostavia persoonia.

-M

Ei kommentteja