Leveä korsettivyö

korsettivyö

korsettivyö

Tänään vähän kevyempää asiaa. Nimittäin eilisen päivän löytö, jota olen metsästänyt koirien ja kissojen kanssa jo parin kuukauden ajan: musta korsettivyö. Korsettivyöllä voi korostaa vyötäröä ja luoda illuusion tiimalasivartalosta. Trikookankaasta tehty vyö on aina liian ryhdittömän oloinen mun päällä. Tällä kertaa löytyi kuitenkin jämäkämpi versio, joka lähti samantien mukaan.

Kuvissa oleva korsettivyö on H&M:n löydös, hintaan 20 euroa. Enhän mä voinut jättää sitä ostamatta, kun olin etsinyt täydellistä korsettivyötä jo niin kauan. Lisäksi H&M etuasiakkaana sain siitä ylläriksi vielä -25% alennusta, koska mulla oli toukokuun lopussa syntymäpäivät, ja alekuponki oli menossa samana päivänä vanhaksi. Tavallisesti en edes jaksa kaivella esiin jäsenyyksiä, mutta kun myyjä sitä kauniisti kysyi.. Sain synttärialet ja hyvän mielen!

Korsettivyön tykkään yhdistää valkoiseen löysään/iso kokoiseeen kauluspaitaan, jonka ostin jo aikaisemmin kesällä. Mun vaatekaappi on alkanut uusiutua kovaa tahtia sen jälkeen, kun hiusten väri muuttui huhtikuussa. Uudet hiukset. Uusi nainen. Uusi tyyli.

Mä oon jotenkin tykästynyt rentoihin ja ilmaviin vaatteisiin. Korsettivyö korostaa kivasti kapeaa vyötäröä ja kehon X -mallia, vaikka päällä oiskin pari kokoa liian suuri kauluspaita. Tää oli mun tämän kevään must have tuote ja vihdoin se löytyy vaatekaapista.

-M

Ei kommentteja