Himos festarit ja snäppiviikko!


Tää kesä tuli nopeesti tänä vuonna. En ole ehtinyt edes sisäistää, että ensi viikolla on Juhannus! Ensi viikolla on myös mun houstaama snäppiviikko Fitfashionin snapchatissa, joten olkaa kuulolla ja tulkaa kurkistamaan meidän tyttöporukan Juhannukseen. Samalla pääsette tutustuman mun arkeen ja näkemään minkälainen tyttö näiden blogitekstien takana todellisuudessa on.

Tämän vuoden juhannus suunnitelmiin kuuluu; Pikku G, Himos, rantasauna, luonnon rauha ja parhaat ystävät. Eikä tietenkään pidä unohtaa legendaarista Onnibussia, jolla matkustamme Keski-Suomeen. Luonnon rauha ja Himosfestarit kuullostaa niin ääripäiltä, mutta tämä ollaan hoidettu mukavasti niin, että vieraillaan Himoksella ainoastaan lauantaina (koska Pikku G, jota ollaan fanitettu pikkutytöistä saakka, tai ainakin allekirjoittanut..). Perjantai on pyhitetty rantasaunalle, hyvälle seuralle ja ehkä parille huurteiselle. Pakko myöntää, että odotukset on korkealla.himos-juhannus_2017


Vielä pari sanaa ensi viikosta ja snäppivuorosta. Yritän mahdollisuuksien mukaan olla aktiivinen ja esitellä itseäni, omaa arkea ja meidän Juhannusta. Snäppivuorot alkaa mukavasti maanantaina kesken mun yövuoroputken, joten väsyneitä naamoja saattaa esiintyä maanantai - keskiviikko akselilla. Loppu viikosta toivon mukaan lämpenee ja heräilee myös tämä neitokainen Juhannuksen viettoon. Ennusmerkkien mukaan ilon pitäisi olla irti viimmeistään perjantaina, kun matkaamme maalaismaisemiin Onnibussin matkassa.

Ellet vielä seuraa Fitfashionin snäppiä, tee se nyt! Löydät käyttäjätilin nimellä fitfashionfi Snapchatista. Vielä tän viikonlopun ajan snäppää Stuff about! :) Meikäläinen aloittaa mahdollisesti maanantai iltana, kun heräilen unilta ja alan valmistautua seuraavaan yövuoroon. Snäppäilyä pääset seuraamaan koko viikon, maanantaista aina sunnuntai iltaan saakka.

-M
Ei kommentteja