Helppo tehohoito kuiville hiuksille

kookosöljy

Tätä kannattaa testata, jos hiukset on kuivat ja vaurioituneet! Tämä hiusten tehohoito lähti testiin vasta tämän viikon maanantaina, vaikka olin kuullut siitä puskaradion kautta monta kertaa aikaisemmin. Olen yleensä laiska tekemään mitään speciaali hoitoja kotona hiuksille, mutta nyt tämä tuli testattua, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi. Te, jotka seuraatte mua snäpissä (mhautajoki), pääsittekin maanantaina kuulemaan kokemuksia ja näkemään videolla hiusten haromista hoidon jälkeen + raporttia tuloksista.

Kookosöljy on luonnollinen tehohoito hiuksille.


Tämä tuote löytyy lähes jokaisen hyvinvointi-ihmisen keittiön kaapista. Ellei vielä löydy, niin löydät tuotteen lähes mistä tahansa marketista 5 - 8 euron hintaan. Kyseessä siis kaikessa yksinkertaisuudessaan kylmäpuristettu kookosöljy, jota voi käyttää ruoanlaittoon, hierontaan ja melkein mihin tahansa. Ei lisättyjä kemikaaleja, 100% luonnontuote.

Näin teet hoidon:

Lisää käsin kylmäpuristettua kookosöljyä hiuksiin, niin että öljyä on kaikkialla hiuksissa.

Hiero kunnolla varmistaen, että rasva on levittynyt hyvin tyvestä latvoihin saakka.

Anna vaikuttaa vähintään 20 min. Mikäli haluat voimakkaamman vaikutuksen, anna vaikuttaa yön yli.

Pese öljy huolellisesti shampoolla pois. Mä käytin ihan reilusti shampoota, hieroin ja vaahdotin huolellisesti parin minuttin ajan ja huuhtelin shampoon pois. Mikäli hiukset jää pesun jälkeen rasvaiseksi, pese toiseen kertaan shampoolla.

Laita tavalliseen tapaan hiuksiin hoitoaine, anna vaikuttaa ja huuhtele hiukset puhtaaksi.

Valmista tuli.Tulokset


Ensimmäisen 20 minuutin kookostehohoidon jälkeen, hiukset tuntuivat huomattavasti pehmeämmältä ja kiilsivät enemmän, kuin normaalisti. Tykkäsin hoidosta ja teen sen vielä uudelleen ensi viikolla. Ihmettä ei pidä odottaa, mutta kyllä tästä apua oli. Mun hiukset ovat kärsineet yhden vaalennuksen ja siksi latvat ovat olleen hiukan karheat ja takkuuntuvat, hiukset kaipasivat tehohoitoa. Koen hyötyneeni tästä hoidosta.

Nyt vaan kaivelemaan keittiön kaapeista kookosöljyä ja tehohoito testiin! :)

-M

Ei kommentteja