Miniloma eurooppaan x 2

Kesäisin on ihanaa lähtee reissuun, seikkailemaan ja näkemään uusia paikkoja. Mä olen todennut, että on fiksumpaa lähteä ulkomaille, koska se tuntuu olevan lähes saman hintaista, kuin Suomen sisällä matkustaminen. Lapsuudessa ollaan kierretty Suomea ristiin rastiin, joten nyt on aika valloittaa maailmaa. Euroopasta on hyvä aloittaa!

Heinäkuussa Köpikseen ja elokuun alussa Lontooseen, tää on meidän suunnitelma. Tänä kesänä harrastetaan puhtaasti kaupunkilomia. Köpiksessä viivytään kolme päivää ja Lontoossa neljä. Otettiin aikaa just sen verran, että ehditään nähdä kaupunkia, shoppailla ja fiilistellä. Reissussa täytyy unohtaa ne kaksi kirosanaa; kiire ja stressi. Lomalle pitää lähteä rentoutumaan, eikä piinaamaan päätä "kuinka tästäkin nyt selvitään" - ajatuksilla. Relax. Ei kannata edes yrittää ujuttaa pariin päivään liian montaa aktiviteettiä, jos loman on tarkoitus ladata akkuja.

Vahvasti suosittelen myös olemaan ajoissa ja varaamaan mieluummin liian paljon aikaa asioille, kuin liian vähän. Nimimerkillä kokemusta on; Viime kesänä oltiin tulossa Barcelonasta kotiin ja meinattiin myöhästyä koneesta, kun hypättiin jo valmiiksi myöhässä väärään bussiin, joka kuljetti meidät 10 km kauemmas väärään terminaaliin.. Silloin taisi olla aiheellistakin panikoida "kuinka tästä nyt selvitään", mutta päästiin kuitenkin viime hetkellä koneeseen! Matkalaukut hukkui siinä kiireessä, mutta nekin tuli kotiin pari viikkoa myöhemmin. Nyt osaan nauraa koko jutulle. Sen jälkeen ollaan oltu ajoissa kentällä. Virheistä oppii. :D

-M

Ei kommentteja