Elämän parhaat hetket eivät maksa mitäänKuulokkeista kantautuu pianomusiikki. Etsin soittolistan Spotifysta hetken mielijohteesta. Toisinaan tykkään kuunnella akustista tunnelmointia, se rauhoittaa ja sytyttää luovan fiiliksen. On hyvä olla tässä, eikä tämä tunne vaadi luksushotellia, ei edes lasillista shampanjaa. Istun näköalapaikalla ja katselen Baldwin Hilliltä avautuvaa näkymää, tänne on aina yhtä mukava tulla rauhoittumaan. Nautin.

Tarviiko onnellisuuden kokeminen aina rahallista panosta? Joskus täydelliset hetket ovat luonnon omaa antia, kauniita maisemia, rakkaiden ihmisten kanssa jaettuja hetkiä. Toisinaan on myös todella terapeuttista istua alas yksin ja oppia olemaan itsensä kanssa. Minulle ne yksin vietetyt hetket ovat paras tapa rentoutua ja ladata akkuja. Mikäli näihin hetkiin voi yhdistää musiikin ja kauniit maisemat, voisinko muuta kaivata?

Mieleeni muistuu lause; "Elämän parhaat hetket eivät maksa mitään." Tähän lauseeseen kätkeytyy muisto Manhattan Beachin auringonlaskusta, joka oli takuulla yksi elämäni kauneimpia hetkiä. Katselin punertavaa taivasta ja horisonttiin piirtyvää Santa Monican vuoristoa. Tyynenmeren aallot löi rantaan, kuulin meren kohinan. Tuntui kuin olisin elänyt unessa.

Upeimmat hetket elämässä on usein jaettuja kokemuksia, unohtumattomia hetkiä, eikä ne välttämättä maksa mitään. Näitä hetkiä voi luoda ihan itse, laittamalla rakkaalle ruokaa ja sytyttämällä kynttilät, ellei luontoäiti ole tarjoamassa kaunista auringonlaskua, laita mielikuvitusta peliin!

-M

Ei kommentteja