Paras treenimotivaation nostaja

Jokaisella on takuulla ne omat keinonsa nostaa treenimotivaatio huippuun, mun parhaaksi tsemppariksi ja tunnelman virittäjäksi on osoittautunut vuosien varrella musiikki. Kuulokkeiden läpi ei tarvi kuulla vieressä ohjaavan personal trainerin sanoja asiakkaalle tai painojen kolinaa. Keskittymiskykyni on parhaimmillaan yksin, omassa maailmassa, silloin kun voin tehdä sitä omaa juttua ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.
Urbanears_treenimotivaatio
On tosi tärkeetä, että musiikki on motivoivaa, innostavaa ja tsemppaavaa rytmillisesti. Pakko myöntää, että mun treenimoodi on olematon, jos kuulokkeet unohtuu kotiin. Pukkarissa saa koota omaa päätään, ennen kun lähtee vetämään treenit ilman kuulokkeita. Ajatus harhailee ja fiilis tekemisestä katoaa.

Treenaan noin neljä kertaa viikkoon, välillä enemmän, välillä vähemmän. Spotifyn soittolistaa tulee toistettua suhteellisen monta kertaa viikon aikana ja samoihin biiseihin kyllästyy yllättävän nopeasti. Vaihtelu virkistää tässäkin asiassa. Tällä hetkellä on menossa sellainen menneiden vuosien rap artistien muistelukausi.. 50 Cent ja Eminen on aika kovassa huudossa. Aikaisemmin kuuntelin Suomiräpin alkumetreiltä Kapasiteettiyksikköä, Cheekin vanhaa tuotantoa ja löytyyhän näitä menneiden vuosien helmiä. Perus purkkapoppi tai tämän päivän hitit on nopeasti kuunneltu loppuun, joten musiikin historiaa on toisinaan ihan hauska kaivella.

Olen käyttänyt Urbanearsin kuulokkeita jo pari vuotta, mutta hiljattain hankitut uudet Urbanearsit vei homman uudelle tasolle. Bluetooth yhteys on niin kätevä, enää ei tarvitse piilotella kuulokkeiden piuhoja treenitopin alle. Biisi vaihtuu sujuvasti hipaisuominaisuuden avulla kuulokkeen sivulta sormea liikauttamalla kevyesti eteenpäin. Samalla tavalla saan äänenvoimakkuutta lisättyä ja vaimennettua pelkästään pyyhkäisemällä kuulokkeen sivua tiettyyn suuntaan. Nämä kuulokkeet ovat kätevät lenkkipolulla ja kuntosalilla. Kuuntelen todella paljon musiikkia ja kuulokkeet ovat tulleet tarpeeseen. Lisäksi ulkoasu on sopivan siro ja yksinkertainen. Mulle oli todella tärkeetä, että kuulokkeet myös näyttää hyvältä, simppeliltä, eikä liian massiivisilta. Etsin sopivia kuulokkeita monesta liikkeestä, ennen kun löysin nämä ja rakastuin. Löydät kuulokkeet täältä*

-M

5 kommenttia

 1. Moi olis kiva kuulla millasta treeniä tällä hetkellä teet :) salia , aerobista vai mitä ja kuinka paljon 😊

  VastaaPoista
 2. Oon jo kauan miettinyt, että pitäisi saada langattomat kuulokkeet salille ja lenkille! Noi kuulostaa kyllä hyville, pitääkin tutustua..

  VastaaPoista
 3. Moi!


  Onko nuissa kuulokkeissa joku tietty etäisyys millä bluetooth vielä toimii moitteettomasti? Toimiiko se myös ihan kaikkien puhelimien kanssa eikä pelkästään esim iPhonen?

  VastaaPoista
 4. Hei, mä voin kirjoittaa siitä postauksen lähitulevaisuudessa. Kiva kun kysyit! :)

  VastaaPoista
 5. Voin tehdä käytännön testin huomenna kuulokkeiden kantoetäisyydestä ja kirjoittaa tähän keskusteluun jatkoksi. Mulla on puhelin salilla ja lenkillä aina vyölaukussa tai olkavarren "puhelinkotelossa" ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän hankintaan. Bluetooth toimii kyllä muissakin puhelin merkeissä! :)

  VastaaPoista